Ugressbekjempelse

ugressbekjempelse-i-Moss-Moss-Hus-og-hageservice

Har ugresset tatt over i hagen din?

Med vårt egenutviklede ugressmiddel, tilbyr vi en rask og miljøvennlig ugressbekjempelse. Vår blanding er basert på eddik og er 100 % nedbrytbart. Dette er vår mest brukte metode, men vi har også andre miljøvennlige metoder hvor vi f.eks bruker salt og ild.

Ugressbekjempelse er mest effektivt når ugresset er i vekst mellom mars og september. Ugresset har da en større flate som absorberer middelet. Det er ikke hensiktsmessig å sprøyte når ugresset ikke vokser. I tørre perioder, kan man vanne overflaten en eller to dager før du bruker ugresskjempelsesmiddel for bedre effekt.

Hvis du tenker å plante nytt på en flate som er sprøytet, så bør man bruke et biologisk nedbrytbart middel. Disse kan også brukes for å rense en grønnsakshage før planting eller såing.

Barn og husdyr behøver ikke holdes borte fra den behandlede flaten når ugressmiddelet har tørket, men når det gjelder gress-spisende husdyr, f.eks. marsvin, kaniner og skilpadder, er det best å holde dem borte til ugresset er dødt.

Vi tilbyr en ren, enkel og prisgunstig metode for ugressbekjempelse med riktig utstyr. Ta kontakt i dag for en gratis befaring av ditt ugress problem.