Vaskehjelp

NB! Vi tilbyr for øyeblikket ikke rengjøringtjenester!

Egen vaskehjelp gir deg mer fritid

Med en fast vaskehjelp i hverdagen kommer du deg ut av tidsklemma med god samvittighet! Mange føler at tiden ikke strekker til, hvor man må sjonglere mellom familieaktiviteter, middager, innkjøp og rengjøring. Ofte må de hyggelige tingene vike for å komme ajour og det blir liten tid til andre ting. Hvis vi kan hjelpe til med husarbeidet får dere mer tid til kos med familien, og så slipper dere å krangle om hvem som ikke gjør hva. Dette er en god investering for hele familien!

En fast vaskehjelp for hjemmet inneholder en rekke tjenester som vi utfører. Her er en oversikt over hva en typisk avtale inneholder:

  • Tørking av støv i alle rom
  • Støvsuging av møbler, gulv og tepper.
  • Vask av kjøkken som bordplater, flekker på skapfronter, komfyrtopper m.m.
  • Rengjøring av bad og toaletter
  • Vask av alle gulv

I tillegg utfører vi diverse ekstra tjenester som skift av sengetøy, rydding, ordne med klesvasken, vindusvask, vask av hvitevarer m.m. Vi tar med alt nødvendig utstyr.

Priser:
Vi priser tjenestene våre pr. time, men man kan også få en fastpris hvis man ønsker det. Dette avhenger av boligens størrelse, antall rom, type rom, antall beboere og husdyr. Våre priser er inkl. 25 % mva. Våre medarbeidere er avlønnet ihht tariff, og våre tjenester er hvite. Trygt og enkelt.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud! Kanskje Det er rimeligere enn du trodde? Uansett vil våre tjenester gi deg mer tid og mindre bekymringer.