Borettslag

Vi hjelper et titalls borettslag i Moss med skjøtsel av sine uteområder hele året rundt.  

Vi sørger for at beboerne i ditt borettslag føler seg hjemme!

Hos Moss Hus & Hage tilbyr vi en omfattende servicepakke som vil sikre at ditt borettslag alltid er i topp stand. Vi er stolte av å tilby tjenester som kan hjelpe deg med alt fra vedlikehold av grøntområder til snørydding om vinteren. Våre dyktige fagfolk kan også bistå med våropprydding, høstrydding og andre tjenester du kanskje ikke har tenkt på.

Vår servicepakke for borettslag inkluderer:

• Vedlikehold av grøntområder
• Vaktmestertjenester
• Innvendig og utvendig vindusvask
• Snørydding og strøing om vinteren
• Våropprydding og høstrydding
• Skreddersydde pakker for ditt borettslag

Vi har lang erfaring med å tilby tjenester til borettslag, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder tjenester som kan hjelpe dem med å opprettholde et vakkert og ryddig utemiljø. Vi er her for å hjelpe deg med alt fra enkeltstående oppdrag til faste avtaler, og vi tilbyr alltid uforpliktende befaringer slik at du kan finne ut mer om hva vi kan gjøre for deg.

Så hvorfor ikke la Moss Hus & Hage ta seg av vedlikeholdet og sørge for at beboerne i ditt borettslag alltid har det rent og ryddig rundt seg? Kontakt oss i dag for å få et tilbud på en skreddersydd servicepakke som vil oppfylle alle dine behov!

Våren og sommeren

Våropprydding i et borettslag er viktig for å gjenopplive og forbedre utemiljøet etter vinteren. Ved å fjerne løv, kvister og annet avfall skaper man et rent og innbydende utemiljø for beboerne.

Klipping av busker og trær, raking av gresset og opprydding rundt blomsterbed bidrar til sunn vekst og et trivelig utemiljø. Våropprydding gir en frisk start og en fin atmosfære for fellesaktiviteter i borettslaget.

Høsten

Ved å fjerne falne blader, kvister og annet avfall, opprettholder man et rent og ryddig utemiljø. Klipping av busker og trær, nedkutting av visne blomster og beskjæring av planter bidrar til å fremme sunn vekst og forberede dem for den kommende vinteren.

Høstopprydding gir en velstelt og innbydende uteplass, samtidig som det bidrar til å beskytte planter og forbedre sikkerheten for borettslagets beboere.

Vinteren

Snørydding og strøing er en viktig oppgave i et borettslag for å opprettholde trygge og fremkommelige områder i vintermånedene. Ved å fjerne snø og strø veier, gangstier og fellesområder reduseres risikoen for ulykker og fall. 

Snørydding bidrar også til å opprettholde tilgjengeligheten til parkeringsplasser og fellesfasiliteter for beboerne. Vi brøyter ved 5cm snøfall og strør ved væromslag.

Ofte stilte spørsmål

Våre oppdrag er hovedsakelig i Moss. Men vi kan også ta oppdrag i Bærum, Oslo, Vestby, Ås og Østfold.

Ja, man kan få et estimat over telefon eller epost. Jo mer informasjon vi får av deg, jo lettere er det for oss å gi deg riktig pris.

Ja, det er helt valgfritt for kunden. Men skal man få en fastpris på et oppdrag, må vi gjennomføre en befaring først eller motta en detaljert beskrivelse på mail. 

Fra april til september har vi høysesong og en travel tid. I denne perioden må man regne med litt ventetid fra bestilling til vi kan utføre oppdrag. Men vi gir deg et estimert tidspunkt for utførelse og holder deg informert underveis.

Nei, det er ikke nødvendig. Hvis vi trenger vann eller strøm, gir vi beskjed om dette på forhånd.

Ja, vi tar oppdrag for privatpersoner, bedrifter og borettslag.

Avtal en gratis og uforpliktende befaring!

© 2023 Alle rettigheter forbeholdt