Dødsbo i Moss

Når livet tar nye veier…

Profesjonell håndtering av dødsbo i Moss
Moss Hus & Hage utfører rydding og rengjøring av boliger knyttet til dødsbo. Etter at familie og andre har tatt ut de deler av innbo og løsøre de ønsker å beholde, foretar vi en fullstendig rydding og bortkjøring av resterende innbo. Når boligen er tømt, starter vi arbeidet med vask og rengjøring. Rengjøringen skjer i samarbeid med et offentlig godkjent renholdsbyrå.

Moss Hus & Hage tilbyr profesjonell håndtering av dødsbo for deg som trenger hjelp til å ordne opp etter et dødsfall i familien. Vi tar oss av alt det praktiske, slik at du kan fokusere på å sørge og ta vare på deg selv.
Våre erfarne medarbeidere har lang erfaring med å håndtere dødsbo, og vi sørger for at alt blir gjort på en respektfull og omsorgsfull måte. Vi hjelper deg med alt fra å tømme boligen og rydde opp.

Om det er ønskelig kan vi bistå med å selge eiendeler og håndtere dokumenter med sikker makulering. Hos Moss Hus & Hage vil du få god støtte og hjelp gjennom hele prosessen, slik at du slipper å bekymre deg for alt det praktiske. Velg Moss Hus & Hage for en trygg og profesjonell håndtering av dødsboet.

Rengjøring
Vi opplever ofte at slike boenheter ikke har vært skikkelig rengjort på mange år, og det stilles derfor ekstra krav til grundighet, valg av vaskemidler samt korrekte rengjøringsmetoder for at boligen skal blir helt ren og fremstå som tiltalende for nye eiere.

I et dødsbo kreves det ofte fullstendig vask og rengjøring av hele boligen, dette inkluderer vegger, tak, gulv, skuffer og skap. Likeledes avløpssluk, som ofte er kilde til vond lukt. Vask av vinduer, og vi fjerner gammelt fettlag på fliser i bad/våtrom. Rens og rengjøring av lamper, lysarmaturer og annen fast belysning.

Ta kontakt dersom du ønsker nærmere informasjon, vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring av boligen. Vi har mer en 7 års erfaring med håndtering av dødsbo i Moss, så du kan trygt overlate arbeidet til oss. Spør oss gjerne om referanser!

Trykk på den grønne knappen for å avtale en gratis og uforpliktende befaring!

Stressende prosess

Å overlate arbeidet med å tømme et dødsbo til et profesjonelt firma kan være svært gunstig i en slik tid, da det er mange andre praktiske oppgaver som må håndteres. 

Et dedikert firma spesialisert på dødsbo-rydding kan effektivt ta seg av hele prosessen, frigjøre deg fra unødvendig stress og sikre en smidig gjennomføring.

Sikker makulering

Sikker makulering ved et dødsbo er viktig av flere grunner. Det beskytter personvernet ved å ødelegge sensitive dokumenter, sikrer overholdelse av lover og regler, og hindrer potensielt misbruk av informasjon. 

Makulering bidrar til å opprettholde familiens omdømme og skaper tillit og trygghet blant de etterlatte og involverte parter.

Miljøvennlig

Vi tar oss av avfallet på en sikker og miljøvennlig måte. Gjennom grundig sortering og håndtering sikrer vi at materialer blir riktig resirkulert og at farlig avfall behandles forsvarlig. 

Vår praksis er i samsvar med gjeldende miljøstandarder, og vi bidrar til å redusere belastningen på naturen og beskytte miljøet for kommende generasjoner.

Ofte stilte spørsmål

Våre oppdrag er hovedsakelig i Moss. Men vi kan også ta oppdrag i Bærum, Oslo, Vestby, Ås og Østfold.

Ja, man kan få et estimat over telefon eller epost. Jo mer informasjon vi får av deg, jo lettere er det for oss å gi deg riktig pris.

Ja, det er helt valgfritt for kunden. Men skal man få en fastpris på et oppdrag, må vi gjennomføre en befaring først eller motta en detaljert beskrivelse på mail. 

Fra april til september har vi høysesong og en travel tid. I denne perioden må man regne med litt ventetid fra bestilling til vi kan utføre oppdrag. Men vi gir deg et estimert tidspunkt for utførelse og holder deg informert underveis.

Nei, det er ikke nødvendig. Hvis vi trenger vann eller strøm, gir vi beskjed om dette på forhånd.

Ja, vi tar oppdrag for privatpersoner, bedrifter og borettslag.

Avtal en gratis og uforpliktende befaring!

© 2023 Alle rettigheter forbeholdt