Fasadevask i Moss

Skitne vegger «holder på» fukten og gjør at vekstvilkårene for ulike mikroorganismer blir optimale. 

Det er lurt å foreta jevnlig fasadevask, det øker levetiden på malingen.

Hva er fasadevask? 

Fasadevask er en viktig del av vedlikeholdet av ditt hjem eller bygning. Denne prosessen innebærer grundig rengjøring og fjerning av smuss, mose, alger og andre forurensninger som kan akkumulere på fasaden over tid.

Ved hjelp av spesialisert utstyr og vasketeknikker blir skitten og avleiringer effektivt fjernet fra overflaten, og resultatet er en ren, frisk og fornyet fasade. Fasadevask bidrar ikke bare til å forbedre estetikken til bygningen, men det kan også forlenge levetiden og beskytte fasadematerialet mot skader forårsaket av forurensninger.

Fasadevask er god økonomi– Gir lengre levetid for huset ditt!

Få et hus som ser ut som nytt med en profesjonell fasadevask! Ikke bare vil det gi hjemmet ditt et friskt utseende, men det vil også øke levetiden på både beis og maling.

Det er smart å vaske huset utvendig med jevne mellomrom, og som belønning får du et hus som ser nymalt ut.

Skitne vegger tiltrekker seg fukt. Luftforurensning går hardt utover fargen på huset og kan gjøre at fargen blir grumsete og ulik den opprinnelige fargen. Det som er enda viktigere å være klar over, er at det vil forårsake skader på treverket om husvegg og fasade ikke blir rengjort. Skitne vegger «holder på» fukten og gjør at vekstvilkårene for ulike mikroorganismer blir optimale. I skitten sitter det soppsporer og blir de sittende lenge nok vil de forårsake råte.

Fordeler med profesjonell fasadevask:

  1. Forbedret estetikk: Fasadevask gir en ren og frisk fasade, og gjenoppliver den opprinnelige fargen og skjønnheten til bygningen din.

  2. Beskyttelse mot skader: Fasader er utsatt for forurensninger som kan føre til misfarging, nedbrytning og strukturelle problemer over tid. Fasadevask bidrar til å beskytte fasadematerialet og forlenge bygningens levetid.

  3. Bedre inneklima: Fjerning av mugg, mose og alger fra fasaden bidrar til å forbedre inneklimaet ved å redusere risikoen for allergener og luftbårne partikler.

  4. Verdiøkning: En velholdt fasade kan øke verdien på eiendommen din og tiltrekke potensielle kjøpere eller leietakere.

Vask før maling
Skal du male huset må du bruke noe kraftigere rengjøringsmiddel enn det man gjør ved den årlige vasken. Dette gjør at flaten på veggen blir nedmattet og at det nye strøket med maling får bedre feste til underlaget. Vil du ha en ekstra forsikring mot sopp og grønske anbefaler vi å benytte sopp- og algedreper på veggene før man maler veggene.

Med klimaendringene, mer fuktig vær og økende luftforurensning har vekstforhold for sopp og alger blitt mye bedre. En årlig husvask er med på å forebygge og gi dårligere vekstvilkår for sopp og alger. Slurver du med rengjøringen kan flere unødvendige problemer oppstå, og både beis og maling får redusert levetid.

Trykk på den grønne knappen for å avtale en gratis og uforpliktende befaring!

Ikke bruk høytrykk!

Høytrykkspyler kan ødelegge panelen og gi råteskader. Treverket kan bli oppfliset og ødelagt, malingen kan løsne fra underlaget og vann kan trenge inn i veggen og gjøre store skader.

Høytrykkspyler Fasadevask
Fasadevask i Moss

Ikke mal over soppen

Sopp og alger kan være i full aktivitet selv om de ikke er synlige på veggen. I noen tilfeller kan man tydelig se et svart eller grønt belegg på husveggen, mens det i andre tilfeller ikke er like lett å oppdage.

Hvis man maler over sopp uten å vaske det bort, vil man fange levende organismer under malingen, og dette vil føre til et varig problem.

Hvor ofte må man vaske?

For å unngå høye vedlikeholdskostnader, er det viktig å ha en jevnlig rengjørings- og vedlikeholdsplan for fasaden. Generelt bør alle fasader vaskes minst en gang i året for å fjerne forurensing fra luft, trafikk, sjø og fuktig klima.

Fasader som er mer utsatt for forurensning bør vaskes oftere enn dette. Hyppig vasking av fasaden vil gjøre det lettere å holde den ren og kreve mindre tid og energi for å fjerne forurensingen.

sopp fasadevask mugg

Profesjonell Fasadevask i Moss-området

Hvis du ønsker en ren og fornyet fasade, er det beste alternativet å kontakte profesjonelle fasadevask-eksperter. Vårt erfarne team står klare til å hjelpe deg med å gjenopplive og beskytte fasaden til ditt hjem eller bygning

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre profesjonelle fasadevask-tjenester og få en skreddersydd løsning for dine behov.

Ofte stilte spørsmål

Våre oppdrag er hovedsakelig i Moss. Men vi kan også ta oppdrag i Bærum, Oslo, Vestby, Ås og Østfold.

Ja, man kan få et estimat over telefon eller epost. Jo mer informasjon vi får av deg, jo lettere er det for oss å gi deg riktig pris.

Ja, det er helt valgfritt for kunden. Men skal man få en fastpris på et oppdrag, må vi gjennomføre en befaring først eller motta en detaljert beskrivelse på mail. 

Fra april til september har vi høysesong og en travel tid. I denne perioden må man regne med litt ventetid fra bestilling til vi kan utføre oppdrag. Men vi gir deg et estimert tidspunkt for utførelse og holder deg informert underveis.

Nei, det er ikke nødvendig. Hvis vi trenger vann eller strøm, gir vi beskjed om dette på forhånd.

Ja, vi tar oppdrag for privatpersoner, bedrifter og borettslag.

Avtal en gratis og uforpliktende befaring!

© 2023 Alle rettigheter forbeholdt