Ferdigplen i Moss

Få en vakker og grønn plen uten stress. Vi tilbyr ferdigplen med riktig grunnarbeid og du får en vedlikeholdsplan for å sikre et godt resultat.

 

Å ha en frodig og velstelt plen rundt huset ditt er drømmen for mange huseiere. Men prosessen med å så og pleie en plen fra bunnen av kan være tidkrevende og krevende. Heldigvis finnes det en løsning som kan spare deg for mye arbeid og tid – å legge ferdigplen. I Moss og omkringliggende områder kan du dra nytte av tjenesten med å få profesjonelle til å legge ferdigplen for deg.

Hva er ferdigplen?

Ferdigplen, også kjent som rulleplen eller ferdiggress, er ferdigvokste gressmatter som er dyrket og klargjort av eksperter. Disse gressmattene består av et solid nettverk av sunne gressrøtter som er nøye dyrket under optimale forhold. Når ferdigplenen blir lagt på ønsket område, vil den raskt etablere seg og gi deg en vakker og jevn plen på kort tid.

 

 

Tidsbesparelse: Å legge ferdigplen er en raskere metode enn å så gressfrø. Du kan få en komplett plen på bare noen få timer, i stedet for å vente uker eller måneder på at frøene skal spire og vokse.

Kvalitet og estetikk: Ferdigplen produseres under kontrollerte forhold for å sikre høy kvalitet og en jevn gressmatte. Du får en plen med vakker, grønn gressfarge som vil gi eiendommen din umiddelbar estetisk appell.

Minimal ugressvekst: Ferdigplenen er allerede etablert og tett, noe som reduserer sjansen for ugressvekst. Dette betyr mindre vedlikehold og færre bekymringer for å håndtere uønskede ugressarter.

Erosjonskontroll: Hvis du har et skrånende eller ujevnt område på eiendommen din, kan ferdigplenen bidra til å forhindre erosjon og jordtap. Gressrøttene holder på jorden og stabiliserer området.

Å få ferdigplen levert og lagt i Moss er en enkel prosess, ta kontakt for en uforpliktende befaring!

Grunnarbeide

Ved grunnarbeidet for å legge ferdigplen er det viktig å forberede jorden grundig. Fjern ugress, steiner og rusk, og jordarbeidet bør inkludere løsning og jevning av jorden.

Sørg for god drenering og riktig pH-verdi i jorden. Et godt forberedt underlag vil bidra til et vellykket og langvarig resultat med ferdigplen.

Legge ut plenen

Det er mye hensyn å ta, men dette er fremgangsmåten i grove trekk:  Rull ut ferdigplenen tett inntil hverandre, uten overlapping eller glipper. Bruk en kniv til å tilpasse formen rundt hindringer. Vann godt etter legging for å sikre god kontakt mellom plenen og jorden.  

Vedlikehold

Vedlikehold av ferdigplen inkluderer regelmessig vanning for å holde gresset fuktig, spesielt i tørre perioder. Klipp plenen jevnlig, men unngå å klippe for kort. 

Påfør gjødsel i henhold til anbefalinger for å opprettholde sunn vekst. Fjern ugress og døde gresstrå. Ved behov kan det være nødvendig med lufting og overflatebehandling for å sikre god jordtilgang og drenering.

Ofte stilte spørsmål

Våre oppdrag er hovedsakelig i Moss. Men vi kan også ta oppdrag i Bærum, Oslo, Vestby, Ås og Østfold.

Ja, man kan få et estimat over telefon eller epost. Jo mer informasjon vi får av deg, jo lettere er det for oss å gi deg riktig pris.

Ja, det er helt valgfritt for kunden. Men skal man få en fastpris på et oppdrag, må vi gjennomføre en befaring først eller motta en detaljert beskrivelse på mail. 

Fra april til september har vi høysesong og en travel tid. I denne perioden må man regne med litt ventetid fra bestilling til vi kan utføre oppdrag. Men vi gir deg et estimert tidspunkt for utførelse og holder deg informert underveis.

Nei, det er ikke nødvendig. Hvis vi trenger vann eller strøm, gir vi beskjed om dette på forhånd.

Ja, vi tar oppdrag for privatpersoner, bedrifter og borettslag.

Avtal en gratis og uforpliktende befaring!

© 2023 Alle rettigheter forbeholdt