Hekkeklipp i Moss

Vi vet hvor viktig det er å holde hekken sunn og tett, spesielt i det fuktige klimaet i Moss. Derfor er det viktig å velge en lokal aktør som kan faget. Få hjelp til hekkeklipp i Moss!

Hos oss tilbyr vi profesjonelle tjenester for hekkeklipp i Moss og omegn. Vi har lang erfaring med å klippe hekker av alle typer og størrelser, og vi garanterer et grundig og effektivt resultat hver gang. 

Vi vet hvor viktig det er å holde hekken sunn og tett, spesielt i det fuktige klimaet i Moss. Derfor er det viktig å velge en lokal aktør som kjenner området og vet hvordan man best tar vare på hekkene i dette området.

Trimming av hekk

Trimming er nøkkelen til en sunn og tett hekk Ved å jevnlig beskjære hekken stimulerer du til sunn vekst og holder den i form. For en lav hekk er det viktig å stusse toppen jevnlig, slik at den fyller seg ut og blir tett og fin. For en høy hekk bør du vente til den er godt utviklet før du trimmer den.

 

Plante ny hekk?

Vi kan hjelpe deg med å velge riktig type hekk for ditt behov og miljø, og vi kan gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på hekken din gjennom året. Vi bruker kun profesjonelt utstyr og moderne teknikker for å sikre at hekken din ser pen og sunn ut, og vi garanterer at du vil bli fornøyd med resultatet.

Så hvis du trenger hjelp med hekkeklipp i Moss, ikke nøl med å kontakte oss i dag. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og enestående kundeservice, og vi er alltid klare til å hjelpe deg med å få en pen og sunn hekk i hagen din. Kontakt oss nå for å avtale en befaring og få en pris på våre tjenester.

Stell av Thuja

Thuja er en populær prydbusk som krever enkel stell. Her er noen steg for å stelle en thuja: Vann jevnlig, beskjær for å opprettholde ønsket form, gjødsle om våren og sjekk for skadedyr. 

Rengjør snø og is om vinteren. Med disse stellrådene kan du holde thujaen sunn og frodig.

Hekkeklipp Moss
Luftig Thuja

Hvordan holde Thuja luftig


For å holde en thuja luftig mellom grenene, bruk følgende metoder: Tynn ut overflødige grener, beskjær for å opprettholde ønsket form, fjern døde grener regelmessig og unngå overvanning/overgjødsling.

Disse tiltakene vil opprettholde en sunn og luftig vekst for thujaen din.

Stell av Bøkhekk

For å stelle en bøk hekk, vann jevnlig, beskjær om våren/sommeren, gi gjødsel om våren, kontroller ugress og legg mulch, og sjekk for skadedyr og bruk passende plantevernmiddel. 

Disse tiltakene vil bidra til å holde bøk hekken sunn og vakker.

Ofte stilte spørsmål

Våre oppdrag er hovedsakelig i Moss. Men vi kan også ta oppdrag i Bærum, Oslo, Vestby, Ås og Østfold.

Ja, man kan få et estimat over telefon eller epost. Jo mer informasjon vi får av deg, jo lettere er det for oss å gi deg riktig pris.

Ja, det er helt valgfritt for kunden. Men skal man få en fastpris på et oppdrag, må vi gjennomføre en befaring først eller motta en detaljert beskrivelse på mail. 

Fra april til september har vi høysesong og en travel tid. I denne perioden må man regne med litt ventetid fra bestilling til vi kan utføre oppdrag. Men vi gir deg et estimert tidspunkt for utførelse og holder deg informert underveis.

Nei, det er ikke nødvendig. Hvis vi trenger vann eller strøm, gir vi beskjed om dette på forhånd.

Ja, vi tar oppdrag for privatpersoner, bedrifter og borettslag.

Avtal en gratis og uforpliktende befaring!

© 2023 Alle rettigheter forbeholdt