logo anleggsgartner i moss
Maling i Moss

Maler i Moss

Finn din maler i Moss her! Vi har den nødvendige kunnskapen og erfaringen som skal til for å skape et vakkert resultat, og vi er opptatt av å levere kvalitet.

Moss Hus & Hage hjelper deg i gang!

Er du på jakt etter en pålitelig og erfaren maler i Moss? Da kan vi hjelpe deg! Vi har mange års erfaring med å utføre både store og små maleoppdrag, og vi kan trygt love deg kvalitetsarbeid til avtalt pris.

Malertjenester i Moss

Vi tilbyr en rekke malertjenester, både for innvendig og utvendig arbeid. For innvendig malerarbeid kan vi hjelpe med fjerning av tapet, pussing/sliping, maling av tak og vegger, maling av lister og karmer, maling av dører og vinduer, samt maling av trapp/rekkverk. For utvendig malerarbeid tilbyr vi fasadevask og skraping, utvendige karmer, maling av trefasade og maling av murfasade.

Med riktig kunnskap og erfaring er du trygg

Vi har den nødvendige kunnskapen og erfaringen som skal til for å skape et vakkert resultat, og vi er opptatt av å levere kvalitet til våre kunder. Vi er punktlige og fleksible, og vi tar kvalitetsarbeid på alvor. Vi gir gjerne bort referanser på forespørsel, slik at du kan være trygg på at du velger en maler som leverer det han lover.

 

Når du velger oss kan du være sikker på at jobben blir gjort skikkelig. Vi tar oss av alt fra forberedelser og grunning til påføring av maling, og vi sørger for å rydde opp etter oss når jobben er ferdig.

Som en lokal maler i Moss, vet vi hvor viktig det er å ha fornøyde kunder. Vi er stolte av å ha et godt omdømme i lokalsamfunnet, og vi ønsker å fortsette å levere kvalitetsarbeid til våre kunder.

Så hvis du trenger en maler i Moss, ikke nøl med å kontakte oss. Vi vil gjerne hjelpe deg med å få det resultatet du ønsker, enten det er et nytt strøk maling på veggene eller en fullstendig oppussing av fasaden på huset ditt.

Trykk på den grønne knappen for å avtale en gratis og uforpliktende befaring!

Grunnarbeid og vask

Veggene må vaskes skikkelig med kraftvask. Vi bruker ikke høytrykksspyleren da dette kan føre til at fuktigheten trenger inn i bordene.

Alt som er løst, må skrapes bort før man maler. Hvis huset er angrepet av svertesopp, må alt vaskes bort før maling. Mal huset innen 14 dager etter vask.

maling i moss ett eller to strøk

Burde man bruke 1 eller 2 strøk maling?

Det anbefales å alltid male to strøk, da det vil vare mye lenger og opp til 10- 12 år. (Det forutsetter at man er flink til å vaske huset regelmessig, vi anbefaler alle våre kunder årlig fasadevask.)

 

Unntaket er hvis en av veggene er spesielt utsatt for sterk sol og falmer raskere enn resten av huset. Da kan det være hensiktsmessig å male bare den veggen med ett strøk for å friske opp fargen.

 
 
 

Få hjelp til ditt neste malingsprosjekt i Moss!

Den siste malemåneden September

Skal man male sent på høsten kreves det god planlegging og kunnskap. En av de største utfordringene med høstmaling, er duggmatting på veggen. I tillegg til fukt i lufta, er det lurt å sjekke fukt i underlaget også.

Maling på høsten

Ofte stilte spørsmål

Våre oppdrag er hovedsakelig i Moss. Men vi kan også ta oppdrag i Bærum, Oslo, Vestby, Ås og Østfold.

Ja, man kan få et estimat over telefon eller epost. Jo mer informasjon vi får av deg, jo lettere er det for oss å gi deg riktig pris.

Ja, det er helt valgfritt for kunden. Men skal man få en fastpris på et oppdrag, må vi gjennomføre en befaring først eller motta en detaljert beskrivelse på mail. 

Fra april til september har vi høysesong og en travel tid. I denne perioden må man regne med litt ventetid fra bestilling til vi kan utføre oppdrag. Men vi gir deg et estimert tidspunkt for utførelse og holder deg informert underveis.

Nei, det er ikke nødvendig. Hvis vi trenger vann eller strøm, gir vi beskjed om dette på forhånd.

Ja, vi tar oppdrag for privatpersoner, bedrifter og borettslag.

Avtal en gratis og uforpliktende befaring!

© 2023 Alle rettigheter forbeholdt