Hverdagsmagi med TryggBolig™!

 

Et nyttig medlemskap for alle boligeiere med eller uten hage.

Som medlem i TryggBolig får du all den støtten du trenger for å holde boligen og hagen din i topp stand. Vi tilbyr en omfattende medlemstjeneste som gir deg tilgang til nyttige verktøy, nyttig veiledning og en rekke andre fordeler. 

 

Utfør vedlikeholdet selv eller få hjelp av oss

Med enkel tilgang på proft verktøy, gode råd og praktiske tips fra oss, blir vedlikeholdet av boligen din betraktelig enklere. Vi er her for å hjelpe deg, enten du ønsker å gjøre alt selv eller trenger vår assistanse når du ikke har tid eller mulighet. Våre dedikerte fagfolk er klare til å trå til og sørge for at boligen eller hagen din er i optimal stand. Vi tar hånd om alt, slik at du kan ha full trygghet og ro i sinnet. 

 

Kanskje den største fordelen ved å være medlem, er vår årlige grundige gjennomgang av boligen din ute og inne. Våre erfarne fagfolk bruker detaljerte sjekklister for å forsikre seg om at du har en trygg bolig. Dette sparer deg både tid og penger, samtidig som det gir deg en ekstra trygghet i hverdagen. 

 

Selv om vi er eksperter på vedlikehold, er vi også klar over at det kan oppstå behov for spesialisert kompetanse. Derfor har vi et pålitelig nettverk av dyktige, kjente og lokale håndverkere som vi kan koble deg til når det er nødvendig.

 

I tillegg til våre praktiske tjenester, tilbyr vi også gode lokale tilbud spesialtilpasset for medlemmer av TryggBolig. Fra utlån av tilhengere til vår hjelpetelefon, er vi her for å gjøre hverdagen din enklere og mer bekymringsfri.

 

Bli medlem i TryggBolig i dag, og opplev fordelene ved å ha en pålitelig partner som er der for deg når du trenger det mest. Ta kontroll over boligvedlikeholdet ditt, spar tid & penger, og få den ekstra tryggheten du fortjener i ditt eget hjem. 

 

– Med TryggBolig ivaretar du boligens verdi og øker den fremtidige!

Dette er inkludert i tjenesten

TryggBolig ™ Servicehefte

Et webbasert område , hvor du kan administrere boligen. Vi kaller det boligens "Servicehefte".

Vedlikeholds-kalender

En svært nyttig tjeneste for alle boligeiere, som minner deg på viktige vedlikeholdsoppgaver.

Fordelsprogram

Med jevne mellomrom vil du motta gode tilbud fra lokale aktører her i Moss, med relevante tilbud for boligeiere.

Velkomstgave

Alle nye medlemmer vil motta en hyggelig og nyttig velkomstgave fra oss.

Hjelpetelefon

Hjelpen er aldri langt unna med vår hjelpetelefon.

Sjekkliste inne

Vi går igjennom vår sjekkliste med 46 punkter for å påse at din bolig er trygg. Eksempelvis kraner, sluk, apparater osv.

Verktøy

Du får tilgang til gratis verktøy, som du kanskje trenger til å gjøre mindre reparasjoner.

Sjekkliste ute

Vi går igjennom vår sjekkliste med 18 punkter for å påse at din bolig er trygg utvendig. Eksempelvis tak, renner, skadedyr, overflatevann osv.

Tilhengere

Du kan velge mellom 3 forskjellige tilhengere, som dekker ditt behov.

Vektøy +

Proft hageverktøy, som dekker alle behovene til en hageeier. Eksempelvis: Løvblåser, hekksaks, høytrykkspyler osv.

Ledig plasser igjen
1

Basis

kr 0
/måned
 • TryggBolig ™ tilgang
 • Vedlikeholdskalender
 • Fordelsprogram
 • Velkomstgave

Leilighet

kr 249
/måned
 • TryggBolig ™ tilgang
 • Vedlikeholdskalender
 • Fordelsprogram
 • Velkomstgave
 • Hjelpetelefon
 • Sjekkliste inne
 • Verktøy

Enebolig

kr 349
/måned
 • TryggBolig ™ tilgang
 • Vedlikeholdskalender
 • Fordelsprogram
 • Velkomstgave
 • Hjelpetelefon
 • Sjekkliste inne
 • Verktøy
 • Sjekkliste ute
 • Tilhengere
 • Verktøy +
Bestselger

Samarbeidspartnere

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Hva sier våre kunder:

“Etter at jeg ble medlem i TryggBolig, har jeg fått en bekymringsfri hverdag i forhold til huset mitt. Når jeg trenger hjelp, er de alltid raskt på plass og det virker som de vet hva de driver med. Anbefales på det sterkeste! ”
Aase Kristin Hauge
“Elsker den følelsen jeg får, når jeg svinger inn på gårdsplassen hjemme og ser at gutta fra Moss Hus & Hage har vært der. Har vært kunde i ca. et år nå og er for meg verdt pengene”
Joakim Johansen

Ofte stilte spørsmål

Man kan oppgradere og nedgradere medlemskapet om man ønsker det. En nedgradering kan gjøres umiddelbart, mens en oppgradering har minimum 3måneders varighet.

Vi sjekker boligen med vår nøye utarbeidede 40 punkts sjekkliste fra kjeller til loft. 

Med vår nøye utarbeidede 30 punkts sjekkliste utendørs, sjekker vi boligen din for eventuelle feil. Tak, kledning, vinduer, skadedyr og mye mer.

Det er mye man kan løse over telefonen, og vi er her for å hjelpe deg når du trenger det. Telefonen er betjent på hverdager mellom kl 08.00 til 16.00.

Som medlem i vår tjeneste, har du anledning til å kjøpe timebank. Vi tar sammen en befaring og finner et passende antall for å holde hagen din i tipp topp stand.

Alle betalende medlemmer får låne verktøy helt gratis inntil et døgn av gangen. Etter et døgn tilkommer en lav leiepris. Leierpriser fremkommer tydelig ved reservasjonen av verktøyet.

Det er elt gratis å låne tilhengeren inntil 3 timer av gangen. Etter dette tilkommer det en lav timepris på leien. Prisen kommer tydelig frem ved reservasjone.

For øyeblikket har vi kontorer vårt i Kongensgate 26 og lageret vårt er på Årvollskogen 85.

Fortsatt litt i tvil? La oss ta det over en kopp kaffe!

Vi kommer hjem til deg for et helt uforpliktende møte, hvor vi kan forklare litt nærmere hvordan dette virker. Vi tar med kaffe! 🙂

© 2024 All Rights Reserved.