logo anleggsgartner i moss
Gressklipping Moss

Plenklipping i Moss og omegn

Plenklipping i Moss – Vi legger vår stolthet i at du skal få den fineste gressplenen i nabolaget, kontakt oss i dag for en gratis befaring!

Vi har riktig maskiner for jobben!

Vi kan tilby rask og brukervennlige tjenester til avtalt tid og pris, med gode og praktiske løsninger for vedlikehold av grøntområder. Vi har effektive og kostnadsbesparende maskiner som kommer deg til gode!

Det er en kunst å ha en 100 % strøken plen. Det kreves en del stell og ikke minst riktig stell. Vi har lang erfaring med vedlikehold av gressplener og har mange fornøyde kunder rundt omkring i Moss & Omegn.

Plenavtalen: Ved faste intervaller holder vi grøntarealet i tipp topp stand. Vi kan lufte plenen, gjødsle, “male” plenen og reparere slitne plener. De fleste har ukentlig klipp, men noen har også klipp hver 2 uke. Sesongen varer fra 15/3 til 1/10.

Vi legger vår stolthet i at du skal få den fineste plenen i nabolaget, kontakt oss i dag for en gratis befaring!

Vertikalskjæring

Vertikalskjæring av gressplenene har flere fordeler. Det bidrar til å lufte jorden, redusere mose og ugress, stimulere gressets vekst og forbedre opptaket av vann og næringsstoffer.

 Vertikalskjæring resulterer i en penere og mer estetisk tiltalende plen. Det er viktig å utføre vertikalskjæring med riktig frekvens og intensitet.

Moss Gress Plen Gressplen

Lufte plenen

Å lufte plenen er viktig fordi det forbedrer luftsirkulasjonen i jorden, fremmer sunn rotvekst, og øker opptaket av næringsstoffer og vann.

Lufting bidrar også til å redusere kompaktering av jorden, som kan føre til dreneringsproblemer og begrenset gressvekst. Ved å lufte plenen gir man røttene bedre tilgang til oksygen, noe som resulterer i en sunnere og mer frodig plen.

Gjødsling av plen

Gjødsling av plenen er viktig fordi det tilfører nødvendige næringsstoffer som gresset trenger for sunn vekst og utvikling. Gjødsel bidrar til å forbedre fargen, tettheten og motstandsdyktigheten til gresset. 

Det gir også bedre konkurranseevne mot ugress og bidrar til å reparere skader forårsaket av slitasje, sykdommer eller ekstreme værforhold. Riktig gjødsling kan opprettholde en frodig og attraktiv plen som er bedre i stand til å motstå stress og trivsel over tid.

Moss Hus og hage

Ofte stilte spørsmål

Våre oppdrag er hovedsakelig i Moss. Men vi kan også ta oppdrag i Bærum, Oslo, Vestby, Ås og Østfold.

Ja, man kan få et estimat over telefon eller epost. Jo mer informasjon vi får av deg, jo lettere er det for oss å gi deg riktig pris.

Ja, det er helt valgfritt for kunden. Men skal man få en fastpris på et oppdrag, må vi gjennomføre en befaring først eller motta en detaljert beskrivelse på mail. 

Fra april til september har vi høysesong og en travel tid. I denne perioden må man regne med litt ventetid fra bestilling til vi kan utføre oppdrag. Men vi gir deg et estimert tidspunkt for utførelse og holder deg informert underveis.

Nei, det er ikke nødvendig. Hvis vi trenger vann eller strøm, gir vi beskjed om dette på forhånd.

Ja, vi tar oppdrag for privatpersoner, bedrifter og borettslag.

Avtal en gratis og uforpliktende befaring!

© 2022 All Rights Reserved.