Stubbefresing

Vi tilbyr profesjonell stubbefresing i Moss og omkringliggende områder

Har du en trestubbe i hagen som er til stadig irritasjon? La oss hjelpe deg! Vi tilbyr profesjonell stubbefresing i Moss og omkringliggende områder.

Vi fjerner stubber i både parker og private hager, uansett størrelse. Vi bruker toppmoderne maskiner, så vi kan håndtere enhver oppgave raskt og effektivt, uten å ødelegge plenen din. Den kraftige stubbefreseren gjør det mulig å fjerne stubber uten bruk av gravemaskiner, slik at du kan være trygg på at omgivelsene dine vil forbli intakte.

Når du velger oss, kan du være sikker på at du får rask og pålitelig service. Vi gir alle kunder gratis prisoverslag og forslag til oppdragsdato, slik at du kan planlegge i god tid.

Så hvorfor vente? Ta kontakt med oss i dag for å få fjernet den irriterende trestubben en gang for alle! Vi er eksperter på stubbefresing i Moss, og vi er klare til å hjelpe deg med å få en hage som er fri for hinder og klar til å bli brukt til det fulle potensialet.

Hva påvirker kostnaden?

Faktorer som påvirker kostnaden ved fjerning av trestubber inkluderer stubbestørrelse, tilgang og alder på stubben. Generelt sett krever fjerning av større stubber mer arbeid enn mindre stubber. 

Enkel tilgang til stubbefreseren kan bidra til å holde kostnadene nede. Eldre stubber som har råtnet, er vanligvis mykere og lettere å frese ned, noe som kan redusere kostnadene.

Stubbefresing Moss

Tresorter og Jordtilstand

Noen tresorter, som eik og bjørk, er hardere enn andre, for eksempel furu. Det kan koste mindre å fjerne mykere tresorter. Hvis det også er ønskelig å fjerne røttene, vil det kreve mer arbeid og øke kostnadene.

Jordtilstanden og typen trestubbe er også viktige faktorer. Steinet jord kan føre til økt slitasje på maskinen og dermed økte kostnader. 

 

Etterarbeid og opprydding

Etterarbeidet etter fjerning av trestubben kan også påvirke kostnadene. Vanligvis fylles hullet der stubben sto med fliser fra roten, og det legges et lag med jord på toppen. 

Hvis det er ønskelig med en annen type fylling eller spesifikt etterarbeid, kan det medføre noe høyere kostnader. Det er viktig å vurdere alle disse faktorene for å få en riktig prisestimering for fjerning av trestubber.

Ofte stilte spørsmål

Våre oppdrag er hovedsakelig i Moss. Men vi kan også ta oppdrag i Bærum, Oslo, Vestby, Ås og Østfold.

Ja, man kan få et estimat over telefon eller epost. Jo mer informasjon vi får av deg, jo lettere er det for oss å gi deg riktig pris.

Ja, det er helt valgfritt for kunden. Men skal man få en fastpris på et oppdrag, må vi gjennomføre en befaring først eller motta en detaljert beskrivelse på mail. 

Fra april til september har vi høysesong og en travel tid. I denne perioden må man regne med litt ventetid fra bestilling til vi kan utføre oppdrag. Men vi gir deg et estimert tidspunkt for utførelse og holder deg informert underveis.

Nei, det er ikke nødvendig. Hvis vi trenger vann eller strøm, gir vi beskjed om dette på forhånd.

Ja, vi tar oppdrag for privatpersoner, bedrifter og borettslag.

Avtal en gratis og uforpliktende befaring!

© 2023 Alle rettigheter forbeholdt