logo anleggsgartner i moss
trefelling i Moss

Trefelling i Moss

Trefelling kan være en risikofylt og komplisert prosess. Derfor er det viktig å velge en profesjonell trefeller som har den nødvendige kompetansen og erfaringen til å utføre arbeidet på en sikker og forsvarlig måte.

 

Moss Hus & Hage er et firma som tilbyr profesjonelle tjenester innen trefelling og hagevedlikehold. Med mange års erfaring og høy kompetanse innen bransjen, kan du være sikker på at du får den beste service når du velger oss.

Du kan være sikker på at du får en dyktig og erfaren fagperson som har den nødvendige utdannelsen og forsikringer, samt gode referanser og en solid arbeidshistorikk. Firmaet har også den nødvendige utstyret, inkludert kraner, motorsager og klatreutstyr, for å utføre trefelling på en effektiv og sikker måte.

Det finnes mange grunner til at du kanskje ønsker å fjerne et tre fra hagen din. Kanskje er treet dødt, sykt eller skadet, eller kanskje det vokser for tett på huset eller andre bygninger. Uansett årsaken, er det viktig å få treet fjernet på en sikker måte for å unngå skader på eiendommen eller andre.

 

 

Moss Hus & Hage vil kunne vurdere treet og gi deg råd om hva som er den beste løsningen. Dette kan inkludere å fjerne hele treet, eller bare en del av det, avhengig av situasjonen. Vi vil også sørge for at treet fjernes på en måte som minimerer risikoen for skader på omgivelsene, inkludert hus, hageanlegg og andre bygninger.

Det er viktig å huske at trefelling kan være en risikofylt og komplisert prosess, og det anbefales derfor å velge en profesjonell trefeller for å sikre at jobben blir utført på en sikker og forsvarlig måte. Moss Hus & Hage er et firma med mange års erfaring innen bransjen, og du kan være sikker på at du får en erfaren trefeller som har den nødvendige kompetansen og erfaringen til å utføre trefelling.

Trykk på den grønne knappen for å avtale en gratis og uforpliktende befaring!

Faglig utført beskjæring?

Riktig beskjæring er et eget fag og bør utføres av kompetente Arborister. Går man løs på dette uten kunnskap, kan man fort ødelegge treet. 

arborist i Moss
stubbefresing i Moss

Stubbefresing

Etter at vi har felt treet deres, kan vi også tilby fresing av stubben. Da kan du utnytte plassen med noe vakkert å se på, istedenfor en gammel råtten stubbe.

Arborist Ola Våland Strandin

Med en master grad i Biologi i tillegg til Arborist utdannelsen, er nok Ola en av Norges mest kompetente Arborister. Vi er stolte av å samarbeide med han og Yggdrasil Trepleie.  

Ofte stilte spørsmål

Våre oppdrag er hovedsakelig i Moss. Men vi kan også ta oppdrag i Bærum, Oslo, Vestby, Ås og Østfold.

Ja, man kan få et estimat over telefon eller epost. Jo mer informasjon vi får av deg, jo lettere er det for oss å gi deg riktig pris.

Ja, det er helt valgfritt for kunden. Men skal man få en fastpris på et oppdrag, må vi gjennomføre en befaring først eller motta en detaljert beskrivelse på mail. 

Fra april til september har vi høysesong og en travel tid. I denne perioden må man regne med litt ventetid fra bestilling til vi kan utføre oppdrag. Men vi gir deg et estimert tidspunkt for utførelse og holder deg informert underveis.

Nei, det er ikke nødvendig. Hvis vi trenger vann eller strøm, gir vi beskjed om dette på forhånd.

Ja, vi tar oppdrag for privatpersoner, bedrifter og borettslag.

Avtal en gratis og uforpliktende befaring!

© 2023 Alle rettigheter forbeholdt